Nominaties “HISWA boot van het jaar” 2018

Nominaties “HISWA boot van het jaar” 2018

Na uitgebreid overleg heeft de professionele jury de genomineerden voor de verkiezing “HISWA-boot van het jaar” bevestigd. Uit een lange lijst van nieuwe pleziervaartuigen nomineerde de jury drie boten in de categorie zeilboten; de Aira 22, Domani S30 en Saffier Se37. De winnaar wordt bekend gemaakt tijdens de 35e editie van de HISWA in water, die dit jaar voor het eerst plaatsvindt in de Bataviahaven in Lelystad van 5 tot 9 september.

De verkiezing ‘HISWA-boot van het jaar’ is een ereprijs voor motorboten en zeilboten. Deze prijs is gemaakt door de HISWA-vereniging, HISWA Amsterdam Boat Show en de HISWA in-water Boat Show. Een onafhankelijke vakjury nomineert innovatieve motor- en zeilboten, die sinds januari 2017 nieuw op de markt zijn gebracht. De boten worden beoordeeld op het innovatieve karakter, vaareigenschappen, constructie, prijs-kwaliteitverhouding en ontwerp.

Genomineerden – HISWA zeilboot van het jaar 2018

Aira 22 – Aira Boats

Domani S30 – Domani Yachts NV

Sapphire Se37 – Sapphire Maritiem B.V.

De professionele jury bestaat uit vooraanstaande redacties van Nederlandse en Belgische watersportmedia en bekende jachtontwerpers. Martin de Jager, voorzitter van de jury en eigenaar van Martin de Jager Yachtdesign: “De jury heeft lang nagedacht over het maken van de keuzes. De toevoer van nieuwe, innovatieve jachten is geweldig, dat is waar watersport voor staat. ”

Op basis van de testdagen, die plaatsvinden in de week voor de HISWA in het water, beslist de jury welke motor- en zeilboten de meest prestigieuze titel verdienen. De winnaars worden bekend gemaakt tijdens de opening van HISWA in het water 2018. De winnende en genomineerde boten kunnen ook daar worden bezocht tot zondag 9 september.

Bron: Watertrends

Schrijf u in op onze nieuwsbrief en mis geen enkele update
INSCHRIJVEN
Schrijf u in op onze nieuwsbrief en mis geen enkele update
INSCHRIJVEN