European Yacht of the Year Award

European Yacht of the Year Award

We zijn verheugd om aan te kondigen dat onze Domani S30 genomineerd is voor de prestigieuze Europese Yacht of the Year Award. De EYOTY Award is de belangrijkste, meest invloedrijke en meest gecommuniceerde bootbouwprijs wereldwijd.

Vaak aangeduid als de “Oscar” van zeilen, bereikt het een internationaal publiek van enkele miljoenen zeilliefhebbers, booteigenaren en leidinggevenden uit de industrie. Tegenwoordig vormen 12 bladen uit heel Europa de jury, elk van hen de leidende stem in hun respectieve landen en gerespecteerd buiten de nationale grenzen. De Domani S30 is genomineerd in de sectie ‘Speciale jacht’.

Twaalf van de meest invloedrijke journalisten in Europa testten in oktober onze Domani S30 in Spanje uitvoerig. De S30 werd tot het uiterste gedreven en presteerde goed in winden tot 25 knopen.

Counting down to Flagship night on the 19th

De definitieve beslissingen worden genomen kort voor FlagshipNight, de openingsceremonie van Boot Düsseldorf 2019. Natuurlijk zal Domani van 19 tot en met 27 januari 2019 aanwezig zijn op Boot Düsseldorf.

Meer info op www.europeanyachtoftheyear.com

Schrijf u in op onze nieuwsbrief en mis geen enkele update
INSCHRIJVEN
Schrijf u in op onze nieuwsbrief en mis geen enkele update
INSCHRIJVEN