Sportyacht

Yachting Lifestyle op zijn best

Onze DOMANI S30 noemen we graag een sportyacht. Hij combineert namelijk sportiviteit, performantie en directe besturing met een tijdloze look, het comfort en de luxe van een zeiljacht. Met andere woorden: bij dit compacte jacht gaat zeilsensatie hand in hand met de uitstraling en het aanzien van een grotere jacht. Het achterdek is fantastisch om te zitten of liggen en biedt makkelijk toegang tot het water om te zwemmen of snorkelen. Het interieur is op zijn beurt luxueus, comfortabel en lichtrijk. De lage zeeglijn maakt de sensatie totaal, één met wind en water.

Tot in de details sportief berekend

Bij daysailing is de eerste zijn geen must, maar het is good to know dat snelheid en sportiviteit wel belangrijke aandachtspunten waren bij het ontwerp. Denk aan het ruim bemeten zeilplan dat hoort bij mooi weer varen, code 0 en gennaker zeil gevoerd vanaf een unieke boegspriet. Of aan de Dyneema laminaatzeilen, de carbon helmstok of de bulb kiel. Ze bepalen het karakter van dit unieke zeiljacht voor echte connaisseurs.

Van architectuur tot design

De S30 mag er dan wel uitzien als de lounge boot bij uitstek, eens de zeilen omhoog is de boot snel, wendbaar en uitermate zeewaardig. Naval architecture als vertrekpunt, Design als meerwaarde.

“De DOMANI S30 is een unieke combinatie van design, performance en yachting lifestyle. Handgemaakt in kleine series met de allerbeste materialen.”

Michael Goddaert, zaakvoerder

Ontdek de unieke zeilervaring van de DOMANI S30

Schrijf u in op onze nieuwsbrief en mis geen enkele update
INSCHRIJVEN
Schrijf u in op onze nieuwsbrief en mis geen enkele update
INSCHRIJVEN