Yachting.Life

Dagcomfort én nachtcomfort op niveau

De DOMANI S30 heeft alles voor een comfortabele ervaring op het water. Overdag én ’s nachts. De perfecte zitpositie in de ruime cockpit, het ruime zonnedek en de makkelijke toegang via een handige zwemtrap dragen bij tot een aangenaam gevoel aan boord. Net als de douche op het achterdek en de Permateek-dekbekleding.

Interieur met hoge afwerkingsgraad

Het interieur ademt verbazend veel licht en luxe. De hoge afwerkingsgraad, de kwalitatieve materialen, de centrale lichttunnel en het buitenzicht door de lange ramen tillen het leefcomfort aan boord naar een verrassend en uniek niveau.

Nachtcomfort maakt van de S30 een weekender

De DOMANI S30 is ideaal voor een dag zeilen, maar u kunt er ook in alle comfort op overnachten. Het maakt van deze boot een perfecte weekender. De ruime piek, twee lange kooien achterin en eventueel een dubbel bed dwarsscheeps, het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Net als de inbouw van een toilet, een wastafel unit, een keuken module en een uitneembare koelbox die makkelijk bereikbaar is bij de ingang en vanuit de kuip.

Opgeruimd staat netjes

De bergruimte wordt gespreid over de ganse boot: onder de centrale tafel, onder alle zit- en ligplekken, in de putting boxen en onder de trap. Ze bieden voldoende ruimte voor kleine spullen die snel bereikbaar dienen te zijn. Want daysailing gaat bovenal om comfort: snel kunnen uitvaren,  zeilen, voor anker gaan, wat drinken op het dek, duiken, plezier maken en weer zeilen. Dat noemen wij de ultieme Yachting Lifestyle.

“A thing of beauty is a joy forever”

John Keats

Ontdek de unieke zeilervaring van de DOMANI S30

Schrijf u in op onze nieuwsbrief en mis geen enkele update
INSCHRIJVEN
Schrijf u in op onze nieuwsbrief en mis geen enkele update
INSCHRIJVEN