S30 Club

DOMANI lanceert de S30 Club

DOMANI lanceert de nieuwe telg van de S-familie: de DOMANI S30 Club, gericht op puur dagzeilen zonder de noodzaak voor overnachtingscomfort.

Actieve dagzeilers en fervente liefhebbers van de Domani S30 Sportyacht, vroegen ons een S30 te ontwikkelen zonder het extra comfort en de luxe van overnachtingen aan boord. Dus gingen we terug naar de basis resulterend in de S30 Club.

De S30 Club-versie is te herkennen aan zijn witte accenten in boegspriet en roer. Standaard wordt de S30 Club geleverd met Seadek zachte EVA-schuimvulling voor kuipstoelen, vloer en achterdek in licht of donkergrijs, zoals op de AC & TP52 raceboten, en onderdeks een minimalistisch interieur.

De Domani S30 Club is beschikbaar vanaf 70.165 € ex btw, leverbaar vanaf de scheepswerf in België. In deze prijsopstelling zijn de zeilen niet inbegrepen.

De S30 Club heeft een diepgang van 1,2 m, een Seldén-mast van 10,5 m (gemeten vanaf het dek), een slanke boegspriet en Harken-lieren.

De S30 Club is door zijn innovatieve romp en ontwerp uitermate geschikt voor puur dagzeilen, sportzeilen,chartering of zeilscholen.

De S30 Club blijft uniek in zijn soort op gebied van zeilplezier, prestaties en stijl. De identiteit van de S30 Sportyacht werd in dit ontwerp dan ook doorgetrokken met hetzelfde oog voor detail en vakmanschap.

De optielijst wordt werd bewust tot een minimum beperkt, waardoor uw keuzes en voorkeuren eenvoudig en duidelijk blijven.

De S30 Club – net als de S30 Sportyacht – kan gemakkelijk getransporteerd worden op een trailer (2 assen).

Bestellingen kunnen vanaf vandaag worden geplaatst, zodat u klaar bent voor het volgende seizoen.

Meer info via michael@domaniyachts.com.

Vraag voor meer informatie

Schrijf u in op onze nieuwsbrief en mis geen enkele update
INSCHRIJVEN
Schrijf u in op onze nieuwsbrief en mis geen enkele update
INSCHRIJVEN