DOMANI kiest voor Torqeedo

DOMANI kiest voor Torqeedo

Met het oog op innovatie heeft het DOMANI-team besloten om Torqeedo motoren te gebruiken, aangezien dit de krachtigste elektrische saildrives zijn die in serieproductie op de markt zijn. Dit maakt cruisen met zeiljachten volledig emissie-vrij met minder lawaai, trillingen en onderhoud. De motoren maken deel uit van een volledige integratie.

Torqeedo = thinking about the future

Superieure aandrijftechniek

Superieure stuwkracht en efficiëntie zijn het resultaat van gerichte ontwikkeling, het gebruik van de nieuwste technologie, van de compromisloze en systematische optimalisatie van alle aandrijfcomponenten en van het zorgvuldig matchen van alle componenten met elkaar.

Superieure batterijtechnologie

Lithium-gebaseerde batterijen zijn de technologie bij uitstek voor elektrische mobiliteitstoepassingen. Torqeedo is al meer dan een decennium een pionier in de ontwikkeling van lithiumbatterijen voor maritieme toepassingen. Ze bieden het meest uitgebreide en geïntegreerde beveiligings- en veiligheidsconcept voor lithiumbatterijen op de markt, gekoppeld aan prestaties en gemak.

Propeller Technology

De VPVC-propellers van Torqeedo veroorzaken veel stuwkracht met weinig turbulentie, extra snelheid bij maximale efficiëntie. De VPVC-propellers zijn een Torqeedo-patent.

Veiligheid boven alles

We hechten veel waarde aan een zorgvuldige materiaalkeuze en compromisloze kwaliteit voor al onze kabelaansluitingen, schakelaars, stekkers en zekeringen. Dit zorgt voor minimaal vermogensverlies en maximale veiligheidsnormen.

Bron: torqeedo.com

Schrijf u in op onze nieuwsbrief en mis geen enkele update
INSCHRIJVEN
Schrijf u in op onze nieuwsbrief en mis geen enkele update
INSCHRIJVEN