Technische fiche

Technische informatie van de DOMANI E32

Design DOMANI & AHA Creatives
Scheepsarchitect Bosgraaf Yacht Design, Amsterdam
Totale lengte 9.50 m
Totale breedte 2.70 m
Totaal gewicht vanaf 2300 kg
Aandrijving High Voltage Direct drive: 52kW
Constructie Sandwich Eglass, vinylester met hi-tech pvc kern
Max. personen 8
Prijs Op aanvraag

Kenmerken

De hoogspanningsaandrijving AVANTI E-drive wordt in eigen huis ontwikkeld. De hoogspanningsmotor levert 52 kW.

Voor de eerste lancering heeft DOMANI high-end systemen ingebouwd uit de meest veeleisende industrieën.

DOMANI lanceert de eerste E32 met een direct aangedreven axiale fluxmotor van 52 kW continu. Deze motor, met een solide staat van dienst in EV-auto’s en luchtvaart, heeft een van de hoogste vermogensdichtheden in de branche.

De motor zal veerkrachtig worden gemonteerd op een stijve aandrijflijn via een homokinetische druklagerkoppeling om de mechanische geluiden te absorberen.

Een 40kWh LiFePo4-batterijpakket, ontworpen voor extreem zware belasting, zal de elektrische motor van stroom voorzien. LiFePo4-accu’s hebben geen last van thermische runaway, hoeven niet te worden gekoeld en zijn daarmee de veiligste lithiumbatterij.

De ingebouwde batterijlader kan worden aangesloten op een eenfase-aansluiting 3 kW (80% in 11 uur) of een driefasige verbinding, maximaal 22 kW (80% in 1,5 uur).

Het HMI-scherm (Human Machine Interface) is een multifunctioneel touchscreen dat alle motor- en batterijparameters en de digitale kaart toont. Het kan ook worden gebruikt voor het regelen van digitaal schakelen, licht dimmen, regelen van luiken, AV-bedieningselementen, enz.

Er wordt een DC naar AC omvormer van 6 kW geïnstalleerd, die de hoogspanning gelijkstroom omzet in een binnenlandse 230VAC om huishoudelijke apparatuur te kunnen gebruiken zonder het lawaai van een generator.

De ingebouwde lader is zo stabiel dat een eenvoudige draagbare generator tot 5 kVA tijdens het zeilen in de walaansluiting kan worden gestoken, waardoor een eenvoudige range extender wordt gecreëerd met een kruissnelheid van 6 knopen.

Vraag voor meer informatie

Schrijf u in op onze nieuwsbrief en mis geen enkele update
INSCHRIJVEN
Schrijf u in op onze nieuwsbrief en mis geen enkele update
INSCHRIJVEN