De DOMANI S30 lovend onthaald op BOOT Düsseldorf

De DOMANI S30 lovend onthaald op BOOT Düsseldorf

De DOMANI S30 Yacht is een mix tussen een designicoon en een zeiljacht. Made in Belgium is de boot gemaakt voor de lyrische stijlvolle plekjes op de planeet.

In de aanloop naar de beurs BOOT Düsseldorf waren alle kenners unaniem: de DOMANI zou wel eens HighLight kunnen zijn, vooral voor HighTide.

HighTide, de referentie in de zeilmedia bezocht de stand van DOMANI op de BOOT Düsseldorf. Onze de sales- en design-jongens van DOMANI ontvingen hen op de stand voor een zeer specifieke walkthrough..

De boot is een andere daysailer dan andere daysailers

Het is zeker een prestatiescruiser voor een leuke kusttrip of zeiltocht op de Lago Maggiore of het meer van Genève.

Geïnspireerd door de legendarische Riva Aquarama, is de DOMANI S30 gebouwd rond een centrale ruimte en een open zonnedek achteraan voor een frisse duik. Dit is misschien de eerste indruk die je op die boot zult krijgen en de meest indrukwekkende.

Een soort Grand Turismo voor het water

DOMANI is Lifestyle & Design in combinatie met prestaties. Snel, leuk en luxueus varen.

DOMANI is de boot voor diegenen die ervan houden op het water te zijn op een modern dacht zonder veel toeters of bellen. Minder componenten, minder onderhoud.

Kies uw DOMANI op maat

Anderzijds komt de individuele wens van elke klant centraal. Wat mogelijk is biedt DOMANI aan op maat van elke koper. Persoonlijke aanpak en betrokkenheid troef bij DOMANI.

Bron: hightide.cc

Schrijf u in op onze nieuwsbrief en mis geen enkele update
INSCHRIJVEN
Schrijf u in op onze nieuwsbrief en mis geen enkele update
INSCHRIJVEN